Vognmand / 26.4.2018 / Vi bruger cookiesDygtige, selvstændige
vognmænd søges

Vigtigt! Læs hele annoncen igennem inden du ansøger

Er du interesseret i et spændende job som vognmand med gode indtjeningsmuligheder på mellem kr. 450.000 og kr. 600.000 ex. moms i omsætningen pr. bil?

Som landsdækkende servicevirksomhed, søger vi løbende nye vognmænd til kørsel på Sjælland, Fyn og Jylland. Opgaven består i at servicere vores kunder med måtter og linned. Vi fokuserer meget på at bevare en høj kvalitet, både hvad angår vores produkter og vores service.


Vi behandler vores vognmænd godt

Som virksomhedens ansigt ud ad til, er du som vognmand vigtig for os, og derfor tilbyder vi dig:

Opgaven

Som vognmænd har du direkte kontakt med vores kunder, og derfor skal du kunne lide at yde en god service over for dem. Vores forretningsmodel baserer sig på faste udskiftninger af måtter og linned, men som vognmand skal du også være klar til pludselige ændringer. Vores kørsel er hovedsageligt baseret på 3500 kg biler, som du enten selv stiller til rådighed eller leaser af os.

Som vognmand forventer vi, at du er:


Ansøgning

Vi har nu fundet de vognmænd vi skal bruge på kort sigt. Hvis ovennævnte lyder interessant for dig, kan du ansøge til når vi får behov igen. Send os din ansøgning pr. mail, så kontakter vi dig, når vi får behov for vognmænd igen. Ingen telefoniske henvendelser, tak.MåtteXpressen A/S
MåtteXpressen A/S   •   Værkstedsvej 19, 4600 Køge   •   Danmark   •   CVR-nr: 27379931